ALKALMI SMINK

Esküvői smink

Az esküvői smink a menyasszony számára két alkalomból áll. Előbb következik a próbasmink, ahol megnézheted, milyen sminkben mutatsz majd a legjobban. Fontos, hogy azt maximálisan a magadénak érezd. Miután így felkészültünk, azután jön csak a nagy nap.

Modern és mai trendeknek megfelelő sminked megtervezésénél figyelembe vesszük az alkalomra viselt esküvői és menyecske ruháidat, a kiegészítőidet, (csokor, dekoráció, ékszerek) és persze az esküvői frizurádat is.

Helyszín

Az esküvői sminket természetesen a helyszínen, a próbasminket pedig általában a XII. kerületi smink-stúdiónkban szoktuk megejteni, (1121 Bp. Városmajor u. 20.) Persze utóbbinál is van lehetőség külső helyszínre.

Árak a NewSchool of Makeup Senior Teamjének kivitelezésében:

Próba-, és esküvői smink
Próbasmink a stúdiónkban: 17.000 Ft
Esküvői smink a stúdiónkban: 20.000 Ft
Esküvői smink külső helyszínen: 25.000 Ft

 

Útiköltség Budapesten kívül: 75 Ft /km

A többi résztvevő sminkjét is vállaljuk egyedi árazás mellett. Egyre erősödő trendként figyeltük meg, hogy már nem csak az örömanyák, koszorús lányok vagy a tanúk jelentkeznek be, de a vőlegények is szívesen ’fiatalodnak’ a ceremónia előtt.

 

Alkalmi smink

Az alkalom jellegéhez igazított személyre szabott sminket készítünk neked. Nem mindegy, hogy az Opera bálra, egy Gatsby buliba vagy egy gyertyafényes vacsorára szeretnél még elragadóbbá válni. A smink személyre és kiegészítőkre szabása itt is része a szolgáltatásnak.

További alkalmak: kismama, baba-mama vagy családi fotózások, üzleti portré vagy akár egy igazolványkép fotózás előtt is gyakran hívnak minket.

Árak a NewSchool of Makeup Senior Teamjének kivitelezésében

A smink-stúdiónkban 17.000 Ft

Külső helyszínen 25.000 Ft (Bp-en belül)