VÉLEMÉNYEK A SMINKISKOLÁRÓL

“A legjobban az tetszett, ahogyan mindenkivel személyre szabottan foglalkoztatok és az, hogy nem sablon sminkeket tanítottatok be, hanem nagy hangsúlyt fektettetek arra, hogy a sminkeket adott személyre tudjuk majd szabni, legyen szó bármilyen évszakról, szem- vagy arcformáról. Azt gondolom, hogy a megszerzett tudás, látásmód nem évül el, hanem örök érvényű marad. :)”

 

“Számomra az iskola sokkal többet adott, mint amit reméltem. Nemcsak sminkest faragott belőlem, hanem előcsalogatta nőiességem eddigi rejtett oldalait.”

 

“Nagyon tetszett a tanfolyam, mindenki olyan kedves volt, baráti körben éreztem magamat. Az oktatás nagyon professzionális volt, igazán sokat tanultam. ”

 

“Nagyon profi, összeszedett, a sminkszakma maximális szeretetét tükröző suli, minden alkalmat imádtam. A csapat külön csillagos 5-ös.”

 

“Az egész tanfolyamot imádtam. Végre megtanultam azt, ami mindig is érdekelt. Nagyon jól adtátok át a tudásotokat, nagyon jók voltak a feladatok.”

 

“Páll Adrienn-nél végeztem el a második sminkiskolámat; teljesen elvarázsolt minden alkalom, amit nála tölthettem. Amit már tudtam, azt is tátott szájjal hallgattam az elméleti órákon. Az első tanfolyam, amit végig jártam egy másik iskolában, teljesen kiölte belőlem a vágyat, hogy ilyesmivel foglalkozzak! Szerencsére nem adtam fel, és a legjobb emberhez fordultam! Soha nem felejtem el, mennyire sok tudást és szeretetet kaptunk ott tőle. Egy kis család volt a csoport. Szerintem egy sminkesnél nagyon fontos, hogy milyen alapokból fejleszti tovább magát. Én nagyon elégedett vagyok – és egyben hálás is – hogy rátaláltam!
Emlékszem, hogy minden ötletemet támogatta. Amikor egy sminkemet megcsináltam, ránézett, fogott egy fehér ceruzát, és annyit mondott, hogy tegyem fel szájkontúrnak! Nem ítélt el, nem találta soknak, egyszerűen csak hagyta, hogy azzá váljak, aki lettem!
Köszönöm neked Newschool of Makeup / Páll Adrienn Sminkiskolája!”

 

“Az egész iskola nagyon tetszett. Tényleg megtanítottál mindent. Olyan tudást adott, amivel már el lehet indulni, lehet rá építeni. Imádtam, hogy ilyen logikus, rendezett az oktatás.”

 

“I learnt more than I could ever imagine, and everything I learnt stayed in my head with all the practice lessons. Amazing!”

 

“Igazából az emberi oldala nagyon tetszett, és az, hogy a tudásod 100%-át megpróbáltad átadni nekünk. Jó volt az egész öt hónap: kreatív, vidám, átfogó!”

 

“A sminkiskola első napjának első percében megnyugodtam, hogy a legjobb helyre jöttem. Szakmailag és emberileg egyaránt. Az óra eleji „ismerjük meg egymást” feladatok, a backstage sztorik, a demók, a nemzetközi kitekintések mind nagyon élvezetesek voltak. A házi feladatokat (history + trend) külön nagyon élveztem. Egy komoly, színvonalas oktatás, ami életem egyik legjobb élménye volt.”

 

“Először is szeretném ezúton is megköszönni ezt a nagyon szép 5 hónapot. Van összehasonlítási alapom sminktanfolyammal kapcsolatosan, de a többi hasonló sminkiskola a közelébe sem ér annak a sok mindennek, amit itt megtanultam és megtapasztaltam. Véleményem egyszerűen: professzionalizmus, változatos, érdekes, kreatív, óriási tapasztalattal és élménnyel. Nagyon köszönöm és nagyon boldog vagyok, hogy idetaláltam hozzád. Minden tetszett, de a korszakos sminkek egyenesen elvarázsoltak. Ez nem csak egy sminktanfolyam volt számomra, hanem annál sokkal több!”

 

“Óriási álmom volt egy sminkiskola elvégzése, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a legjobb embernél fogom ezt abszolválni! Nem tudnék kiemelni egy dolgot sem, ami a legjobb volt, mert összességében fantasztikus volt! Az emberi oldala pedig… KÖSZÖNÖM! Nagyon örülök, hogy megismertelek. Köszönöm, hogy minden tapasztalatodat igyekeztél megosztani velünk.”

 

“A sminkiskola minden perce magával ragadó volt, nem csak szakmailag, de emberileg is sok élményt kaptunk. Az önzetlen, szeretetteljes tanításod mindent felülmúlt!!! Köszönöm.”

 

“Nekem, ami a legjobban tetszett, hogy közvetlen voltál, és végig azt éreztem, hogy egy profi sminkestől tanulhatok. Fontos, hogy fel tudjak nézni a tanáromra. Nagyon köszönök mindent, életem egyik legmeghatározóbb 4 hónapját tölthettem veled, veletek. Hiányozni fogsz!”

 

“Nagyon tetszett a sminkiskola, tetszett, hogy alapos és nagyon részletes volt a tananyag, tetszett, hogy egyénileg is mindenkivel foglalkozol, tetszik, hogy lelkes tanító vagy, és mindenkiben megtalálod a „jót”, és szeretettel bánsz az emberekkel. :)”

 

“A legjobban a hihetetlen nyitottságod és pozitív energiád, valamint a szakmai tudásod tetszett. Rengeteget tanultam tőled, mint sminkestől, és mint embertől. Az órák nagyon érdekfeszítőek, pörgősek és tanulságosak voltak. Szerintem mindent csinálj a jövőben is úgy, mint velünk! :)”

 

“Véleményem szerint a sminkiskola teljesen kimerítette mind szellemi, mind gyakorlati téren az ehhez a szakmához kapcsolódó, megszerezhető információkat. Sőt! Nem csak szakmai, de emberi szempontból is többnek érezheti ezután bármelyikünk magát. Ezt neked köszönhetem.”

 

“Köszönöm ezt a 4 hónapot, a legjobb választás volt, hogy ebbe a sminkiskolába jelentkeztem. Nagyon tetszett a felépítése, sokszínűsége és az egész hangulata.”

 

“Nagyon sok érdekes és új dolgot tanultam, amit hasznosítani tudok. Minden elvárásomat megvalósítottam. Borzasztó jó volt a hangulat, nagyon sajnálom, hogy vége!”

 

“Ez az oktatás véleményem szerint a tökéletes volt! Jó társaság, családias hangulat. A sminkiskola menete és a tanfolyam által szerzett tudás számomra megfizethetetlen. Csak jót tudok mondani róla. Örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, mindig hálás leszek érte neked.”

 

“Nagyon tetszett a baráti légkör, a személyes, bensőséges hangulat, a kötetlenség, hogy volt lehetőség kérdezni, beszélgetni, együtt gondolkodni. Közben persze „szigorú” is voltál, elvártad, hogy figyeljünk, ott legyünk. Bizalmat kaptunk tőled, hogy befogadtál sminkiskolád saját kis szentélyébe.”